søndag 9. februar 2014

Førturstid

No er det om lag ein og ein halv månad til me skal ut på tur, og me planlegg, ordnar, fiksar og trener!

Me minner kvarandre på det eine og det andre, brukar vår private facebookgruppe aktivt og har skype-møter. Marie og Torunn tek hovudansvar for det som er praktisk å ordne på Svalbard, medan Åslaug og Randi sysslar med fastlandsting. Det siste me treng av utstyr må på plass, mat skal handlast inn, skot skal skytast og pulk eller dekk skal trekkast.

Åslaug gjev tommel opp til sponsorane

På sponsorfronten har me fått nokre gode avtaler: Vang Sparebank støttar oss økonomisk, Mammut og Aclima gjev oss utstyr og gode prisar, Helsport låner oss telt og gjev oss gode prisar, Beito Ysteri mettar oss med god ost, rabattar hjå Alfa, og fleire lokale matbutikkar i Vang/Øystre Slidre gjev oss matvarer frå 500 til 1500kr! Desse avtalene betyr utruleg mykje for oss!

Teltet frå Helsport står støtt i vinden

Det nærmar seg med stormsteg, me gledar oss meir og meir. Når me les om oss sjølve i avisa forstår me at det er neimen ikkje lenge til, og FOR ein tur me skal ut på.

På instagram-kontoen vår legg me oftare ut bilete enn her på bloggen, følg oss gjerne: @polarjenter, og på facebook:polarjenter.

Alt for no :-)


Gode turminne frå Børgefjell 2012

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar